StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Hemne Pistolklubb

Pistolskyting er en flott hobby og idrett for menn og kvinner i alle aldre. I vår klubb har vi både aktive skyttere som liker å konkurrere med seg selv og andre, og mosjonisten som synes det er gøy å skyte litt på blink i ny og ne.
foreningsbilde
typebilde
Forening
 

Oppdatert: 18.09.19

Informasjon

Vi driver med pistolskyting på et aktivt og artig nivå. Om sommeren er vi ute på skytebanen å skyter med alt fra cal 22. til 44.mag. Kom å prøv hvis du vil, vi er ikke "cowboys" som skyter på alt vi ser.

Med sin stabile medlemsmasse av ivrige skyttere i alle grener, holder Hemne Pistolklubb til på Kyrksæterøra. Klubben er medelm av NSF og DSSN, og driver trening og konkurranse i alle programmer som omfattes av forbundene.

Hemne Pistolklubb betegner pistolskyting som en fin hobby og idrett for menn og kvinner i alle aldre. Klubben har aktive skyttere som liker å konkurrere med seg selv og andre, og mosjonister som synes det er gøy å skyte litt blink i ny og ne.

Har du lyst til å prøve deg på pistolskyting, eller vite mer om Hemne Pistolklubb sine aktiviteter, kan du besøke deres hjemmeside. På hjemmesidene kan du også følge med på resultater fra trening, stevner og konkurranser, eller delta i klubbens aktive forum for medlemmer og gjester.

Hemne Pistolklubb 2

Hemne Pistolklubb 3

Nyheter

Tidligere aktiviteter

Kategori:

Idrettslag

Kontakt:

Asbjørn Sagøy

909 58 546

formann@hemnepistolklubb.no

http://www.hemnepistolklubb.no

Postadresse

Bruk e-post

7200 Kyrksæterøra

Medlemmer

Totalt: 58

Andre opplysninger

997730089

(Registrert)

01.01.1973

Stikkord

Skyting moro blink hygge lek hobby pistol klubber skytterlag mål