StartsidenBoJobbeKultur/fritidTuristinfo

Rosenborg Fotballskole

1.mars åpnet påmeldingen til årets RBK Fotballskole 2019 i Ånesøyan, er Sodvinhallen skal tas i bruk for første gang under fotballskolen. Meld deg på, linken finner du her!
nyhetsbilde
typebilde
Aktivitet
 

Dato: Torsdag 20. juni 2019
Tid: kl. 14:30 - 16:00
Sted: Ånesøyan
Pris: Deltakeravgift ved påmelding
Arrangør: KIL/Hemne Fotball

I tiden torsdag 20. juni - søndag 23. juni, arrangerer KIL/Hemne, på Kyrksæterøra, Rosenborg Fotballskole for 15. året på rad. Vi er med det RBK's eldste (og første) fotballskole utenfor Lerkendal. KIL/Hemne er teknisk arrangør, mens Rosenborg står for det fotballfaglige opplegget/innholdet.

Vi har 200 plasser for jenter og gutter i alderen 11 - 16 år (dvs. født mellom 2008 - 2003).

Påmeldingen for vår fotballskole åpnet som vanlig 1. mars, via vår hjemmeside www.kilhemne.no. Påmelding til de andre RBK fotballskolene finner du her.

Fotballskolen går som vanlig over fire dager, med offisiell åpning og første fotballøkt på torsdag ettermiddag. Både fredag og lørdag gjennomføres to fotballøkter, slik at det totalt er fem fotballfaglige treningsøkter. I tillegg har vi som vanlig på søndag en turneringsdag og diverse finaler, premieutdeling og avslutning. Under fotballskolen har vi også MOT-foredrag, stor sosial St.Hans-feiring som er åpen for alle, storskjermkamper, aktiviteter og konkurranser.

I tillegg får vi besøk avRBK-spillere, men vet selvfølgelig ikke hvem og når på dette tidspunkt. Men det er nærliggende at "vår egen" Pål André Helland vil delta.

Det spesielle for årets fotballskole er at Sodvinhallen (Norges største fotball- og fritidshall) vil inngå og bli brukt under fotballskolen sammen med våre andre fasiliteter i Ånesøyan.